Kredietverzekering

Een kredietverzekering is een verzekering die bescherming biedt tegen het risico dat een afnemer geleverde goederen en diensten niet kan betalen doordat de afnemer failliet gaat of in surseance van betaling is geraakt.

Kredietverzekeren is een specialistisch product. Wij zijn reeds sinds 2004 actief op dit gebied. Een verzekering met een hoge premie waarbij goed onderhandelen een eerste uitgangspunt is. Zowel op het gebied van premie, maar zeker ook op het gebied van limieten. Wij kunnen u hierbij helpen.

Wij werken samen met de volgende verzekeraars:

Atradius is een van de grootste kredietverzekeraars ter wereld. Het totale inkomen van het bedrijf bedroeg in 2013 rond de €1,6 miljard. De kern van Atradius is ontstaan door het samengaan in 2001 van de Nederlandse verzekeraar NCM (opgericht in 1925) en de Duitse verzekeraar Gehrling (opgericht in 1954).

Al bijna 70 jaar draagt Coface, een wereldleider op het gebied van kredietverzekering, bij aan de continuïteit van bedrijven en aan het creëren van duurzame welvaart wereldwijd. Iedere dag bieden de 4.400 medewerkers – verspreid over 66 landen – zekerheid in de handelsactiviteiten voor hun 35.000 klanten in meer dan 200 landen.

Zij zijn wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeringen en hebben ruim 100 jaar ervaring met klantenondersteuning en met het inspelen op een veranderende zakelijke omgeving. Ze maken deel uit van Allianz, een van ’s werelds meest vooraanstaande financiële dienstverleners.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Waarom Ardea Montis?

Meer dan 18 jaar ervaring

Compleet pakket, één adviseur

Transparante tariefstructuur

Aangesloten bij