Wij adviseren ook op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een complexe verzekering. Een verzekering die duur kan zijn en waarbij u veel keuzes moet maken.
Wat voor keuzes dient u bijvoorbeeld te maken? Keuze tussen een schade- of een sommenverzekeirng, psychische dekking uitsluiten? Welke verzekeraar heeft goede voorwaarden? Tot welke leeftijd dien ik een eventuele uitkering te laten doorlopen? Mag ik mijn totale inkomen verzekeren?

En zijn zo er nog veel meer keuzes die u dient te maken. Wij willen u hier graag bij helpen zodat u niet onnodig teveel premie betaald en u uiteraard de juiste dekking heeft. Erg vervelend als u denkt recht te hebben op een uitkering terwijl blijkt dat u iets heeft uitgesloten!

In onderstaand overzicht maken wij inzichtelijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze werkzaamheden

Tijdens ons eerste bezoek, brengen wij eerst uw financiële positie in kaart. Is er bijvoorbeeld vermogen achter de hand om de eerste periode bij ziekte te kunnen overbruggen. Ook kijken wij naar uw ervaring met het afsluiten van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Indien niet, dan staan wij uitgebreider stil bij de vele keuzes die u moet maken. Uiteraard luisteren wij ook naar uw wensen en samen bepalen wij tijdens dit gesprek waar de arbeidsongeschiktheidsverzekering aan dient te voldoen.

Bij diverse verzekeraars zullen wij offertes opvragen. Wij zullen deze offertes vergelijken op basis van premie en voorwaarden. Ten aanzien van de premie brengen wij in beeld wat u de eerste 3 jaar dient te betalen, wat de hoogste premie uiteindelijk wordt en wat de totale premie is gedurende de looptijd.

De vergelijking die wij gemaakt hebben zullen wij uitgebreid met u bespreken. Wij helpen u bij het maken van de keuze tussen de verschillende verzekeraars. Wij presenteren ook ons Persoonlijk Financieel Plan waarin wij inzichtelijk maken hoe uw netto besteedbaar inkomen eruit ziet na arbeidsongeschiktheid. Aan het eind van deze fase eindigt ons advies. Aan u de keuze of u de verzekering wilt afsluiten ja of nee.

Nadat u besloten heeft met welke verzekeraar u in zee gaat, dient u te bepalen via wie u de aanvraag gaat doen. De meeste relaties kiezen er uiteindelijk voor om de verzekering via ons af te sluiten. U bent hiertoe uiteraard niet verplicht. De keuze is aan u. Indien u voor ons kiest begeleiden wij u in het traject van aanvraag en mogelijke medische keuring. Wij zullen ervoor zorgen dat de verzekering uiteindelijk tot stand komt. Als laatste controleren wij de polis. Komt deze overeen met de offerte en eventuele andere afspraken? Wij brengen u hiervan op de hoogte.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft regelmatig een update nodig. Is het verzekerd bedrag bijvoorbeeld nog voldoende ten opzichte van uw inkomen? Maar het belangrijkste is dat wij u begeleiden mocht u arbeidsongeschikt raken. Een vervelend traject waarbij een verzekeraar veel van u wilt weten en vragen zal gaan stellen. Wij staan dan voor u klaar ervoor te zorgen dat de AOV ook daadwerkelijk tot een uitkering komt.

[ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”blue” package_heading=”Advies” package_price=”€750″ package_unit=”eenmalig”]Stap 1, 2 en 3
Inventariseren
Aanvragen en vergelijken offertes
Bespreken offertes en Financieel Plan[/ultimate_pricing]

Op onze werkzaamheden zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

[ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”blue” package_heading=”Bemiddelen” package_price=”€200″ package_unit=”eenmalig”]Stap 4
Offerte omzetten in verzekering
Begeleiden medisch traject
Controleren polis[/ultimate_pricing]
[ultimate_pricing design_style=”design02″ color_scheme=”blue” package_heading=”Beheer” package_price=”€75″ package_unit=”Per jaar”]Stap 5
Up-to-date houden verzekering
Begeleiden eventuele arbeidsongeschiktheid
Informeren relevante ontwikkelingen[/ultimate_pricing]

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Waarom Ardea Montis?

Meer dan 18 jaar ervaring

Compleet pakket, één adviseur

Transparante tariefstructuur

Aangesloten bij