Op zoek naar de goedkoopste autoverzekering?

Het verschil in premie tussen de goedkoopste en duurste autoverzekering kan behoorlijk oplopen. Laat ons daarom op zoek gaan de goedkoopste premie. Wij vergelijken meer dan 30 verzekeraars met elkaar op basis van premie en voorwaarden.

Soorten autoverzekeringen

De eerste keuze die u moet maken is welke dekking u wilt afsluiten.

  1. WA
    Bij een Wettelijke aansprakelijkheidsdekking is alleen de schade gedekt die u aan anderen toebrengt. Schade aan uw eigen auto is dan niet meeverzekerd.
  2. WA en beperkt casco
    Bij deze dekking is niet alleen het aansprakelijkheidsrisico verzekerd, maar ook schade aan uw auto zoals brand, diefstal en ruitschade.
  3. WA en volledig casco
    Dezelfde dekking als bij WA en Beperkt Casco, maar als extra is nu ook alle van buiten komende onheilen verzekerd. Schade dus aan de eigen auto door eigen schuld.

NIEUW: Verhaalservice

Is uw auto WA of Beperkt Casco verzekerd? Dan is het verstandig om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. In geval van schade heeft u dan ‘recht’ op bijstand én u kunt eventueel een second opinion vragen als de schadebehandelaar denkt dat de schade niet verhaald kan worden op de tegenpartij.

Mocht u autoschade hebben – waarvoor een derde aansprakelijk is – en onverhoopt niet voor rechtsbijstand verzekerd zijn, dan helpen wij u ook graag! Als er een goede kans van slagen is, wordt de schade door één van onze deskundige partners voor u alsnog verhaald. Dit kost u niets! In tegenstelling tot een rechtsbijstandverzekering kunt u aan deze gratis service geen rechten ontlenen en is een second opinion niet mogelijk.

Neemt u bij schade derhalve direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en bieden u in veel gevallen een oplossing!

De consumentbond adviseert vaak om na 4 jaar van volledig casco dekking naar een beperkt casco dekking over te schakelen. Wij zijn het hier niet mee eens. Een belangrijke factor zijn ook de schadevrije jaren die u heeft opgebouwd. Zeker als u al een behoorlijk aantal schadevrije jaren heeft, kan het verschil in premie beperkt zijn. Als de premie bijvoorbeeld maar EUR 100 scheelt dan heeft u wel een veel betere dekking. Een gemiddelde autoschade is toch al gauw EUR 1.200!

auto autoverzekering

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Waarom Ardea Montis?

Meer dan 18 jaar ervaring

Compleet pakket, één adviseur

Transparante tariefstructuur

Aangesloten bij