Wat vinden onze relaties van ons?

Wij vragen onze relaties om een beoordeling te plaatsen op www.advieskeuze.nl. De onafhankelijkheid van Advieskeuze.nl is geborgd door de participatie van de Consumentenbond. De Consumentenbond heeft een belang van 20% in de onafhankelijke vergelijkingssite Advieskeuze.nl. Advieskeuze.nl is een online platform dat onder meer de dienstverleningsvormen, adviestarieven en klantwaarderingen (reviews) van financieel advieskantoren transparant maakt.

Hieronder hebben wij een aantal van deze beoordelingen weergegeven.

Zeer betrokken en persoonlijk

Zeer betrokken en persoonlijk, zelfs in zijn vakantie in het buitenland contact met hem gehad

van Leest

Pro actief

De adviseur is een pro-actieve hypotheekadviseur. Iemand die afspraken nakomt en heel snel kan schakelen.

Rick

Aanbevolen

Heb aan meerdere vrienden/collega's/familieleden deze adviseur aanbevolen.

Frank

Deskundig adviseur met veel ervaring

Frank is een deskundig adviseur met veel ervaring en een groot netwerk Hij heeft een zeer pro-aktieve houding en is er alert op dat ik goed verzekerd ben tegen een gunstig tarief. Mijn verzekeringsportefeuille is daarom bij hem in goede handen. Dat geeft een veilig en zorgeloos gevoel!

Ria

Zeer deskundig en met name grondig

De adviseur is zeer deskundig en met name grondig. Hij belicht alle kanten die er in ons geval mogelijk waren. Hierdoor hebben wij een positief gevoel bij de afgesloten hypotheek. Een hele fijne gedachte dat je weet dat je voor de komende jaren een goede en verantwoorde hypotheekkeuze hebt gemaakt. Deze adviseur is een aanrader!

Na een zeer positieve ervaring met het afsluiten van onze hypotheek bij de adviseur van Ardea Montis wilden wij graag weten wat hij voor ons kon betekenen bij het afsluiten van de overlijdensverzekering, de autoverzekering en de inboedelverzekering. Na een uitgebreid en transparant adviesgesprek hadden wij verschillende keuzes die het beste aansloten bij onze wensen. Ook hier hebben wij weer een goed gevoel bij de afgesloten verzekeringen. Wij ervaren de adviseur van Ardea Montis als een kundig en grondig adviseur, die bereid is een stap verder voor je te gaan. Wij blijven zeker klant!

Familie Leemans

Rustig en zeer deskundig

De adviseur was rustig en zeer deskundig en nam alle tijd voor ons en nam werkelijk alles door met ons niks was teveel en alle vragen werden duidelijk beantwoord. En wij hebben wat gebeld en gemaild, maar echt niks was teveel. Ook werd er goed gekeken naar onze financiële situatie in toekomst zodat we weten waar we de komende jaren aan toe zijn. En dat geeft een rustig en zeker gevoel. Zoek je een goede hypotheekadviseur, dan kan ik deze 100% aanraden.

Carlo Scalzo

Beoordeel ons

Hypotheekadviseur

Beoordeel ons voor ons werk als hypotheekadviseur.

Verzekeringsadviseur

Beoordeel ons voor ons werk als verzekeringsadviseur.