Kent u iemand in uw omgeving die bezig is met een nieuwe hypotheek? Dit kan u geld opleveren. Voor elke nieuwe klant die u aanlevert, ontvangt u van Ardea Montis EUR 75. Uiteraard zijn hier wel voorwaarden aan verbonden.

Wij moeten niet inmiddels in een adviestraject met deze relatie zitten. Tevens dient de hypotheekzoeker er mee akkoord te gaan dat Ardea Montis contact opneemt. Uiteraard dient de hypotheeknemer uiteindelijk met ons in zee te gaan en moet het gaan om een eerste hypotheek. Dus geen tweede hypotheken voor bijvoorbeeld een verbouwing. De EUR 75 wordt uitgekeerd na passeren van de hypotheek.

U kunt de tip telefonisch doorgeven of gewoon via info@ardeamontis.nl

Uiteraard zal deze relatie niet meer betalen voor ons advies. Wij werken met vaste lage prijzen. Wat mensen vaak doen, is samen iets leuks ondernemen met dit tipgeld. Uiteindelijk is het leuk om iets te krijgen, maar gaat het wel een goed advies.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu