Atradius QBE Top-Up polis

Atradius introduceert de QBE Top-Up polis. Met deze polis biedt Atradius vanaf nu de mogelijkheid voor aanvullende dekking op lager vastgestelde kredietlimieten.

Deze aanvullende dekking wordt niet door Atradius zelf afgegeven. Zij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met de onafhankelijke Australisch/Britse kredietverzekeraar QBE. Alle contacten hieromtrent zullen wel via Atradius lopen waardoor er voor u en uw klant in de praktijk verder niets verandert.

De reden dat zij voor deze bijzondere samenwerking hebben gekozen is simpel: zij geloven namelijk niet dat een risico op een debiteur verandert zodra daar meer premie voor wordt berekend.

Met deze oplossing blijven wij dus hun uiterste best doen om iedere kredietlimiet zo hoog mogelijk vast te stellen. Immers; de handel van uw klanten is ook hun handel.

Mocht er in bepaalde gevallen, na een lager afgegeven kredietlimiet, toch een hogere dekkingsbehoefte zijn dan kan er via de Atradius QBE Top-Up polis een aanvullende dekking worden verkregen. Afhankelijk van de kredietwaardigheid van de debiteur kan er onder deze polis een aanvullende kredietlimiet worden afgegeven tot € 25.000, € 50.000, € 100.000 of € 250.000, waarbij de aanvullende dekking niet hoger kan zijn dan de bestaande Atradius limiet.

Een kredietlimiet onder de Atradius QBE Top-Up polis kan worden uitgereikt voor debiteuren in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

BRON:ATRADIUS